smått och gott

Internetet här är inte precis de bästa. Tagit massa fina bilder till er iaf så ni får något fint att titta på sen! Köpte en skit snygg plånbok + en söt blus och lite annat smått idag så de kan ni sukta efter att få se på tisdag ;)
Massa kramar från Spanien

fitt internet

kan inte ens svara på kommentarer eller ens blogga. Fitt skit internet oooooh

Dagens


Packar

Oj oj.. Kom hem från Pontus för typ 1h sen och de va sjukt jobbigt att säga hejdå eftersom jag åker till Spanien 1 vecka imorgon.. Sen är jag hemma 2 veckor sen är jag borta i Spanien 1 hel jävla månad.. Kommer sakna alla mina närmaste. Men samtidigt ska de bli så jävla skönt och slippa allt eftersom jag mår sjukt dåligt just nu. Haha nej nu ska vi vara positiva! Bara packat massa snygga ljusa sommar outift kläder. Oh! Nu ska jag ut och springa och köra fys efteråt, SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT.


Inte ens de

Får inte ens hata mig själv längre. Dags att deppa på tumblr.


Falskt

De finns så falska människor att de inte är sant. Jag orkar seriöst inte kämpa längre. De finns få människor som håller mig ovanför ytan.


Fys

Kom nyss från träningen. Ont i handen men ska köra lite fys och äta hallon. Såhär va iaf dagens outfit. PUSS


I want to know

Vad är mer egoistiskt? Att ta självmord eller att tvinga någon att stanna i en värld dom desperat vill lämna?


-

Tänker inte säga något om igår. Tack iaf till Alexandra och Emelie som lyssnade på mitt bölande och till Pontus som får mig att tänka på annat. Världens finaste människor. Lol till något helt annat så sitter jag med färg i håret, spännande! ;) tjejen som gör de på mig är riktigt duktig :)


Grill

Hejhej, Alexandra sov hos mig och har åkt nyss, så jag duschade och nu ska jag torka + locka håret till ikväll då ett gäng ska grilla. Kameran följer kanske med ;) ni får en bild så länge från right now då jag sitter och steker på altanen!

 

 


MHM SHE DOES


Chillkväll

Jag och Alexandra sitter här och strax kommer Pontus och Alexander hit. Vi ska nog chilla, kika på film och äta dip och grönsaker! Skönt med chillkväll eftersom jag känt mig lite risig senaste dagarna.
Bytt om och kör lite rockig stil för en gångs skull haha.

SÅ FUCKING SNYGG

OHERRE FRANSISCO LACHOWSKI I MINA FUCKING BYXOR



Jag älskar dig ♥


SHOPPING

Rolling Stones T-Shirt - Punkt Shop - 169:-

Frans Bikini - Gina Tricot - 99:- överdel & 79:- underdel

Stickade Ballerina Skor - Din Sko - 249:-

Blommiga kilklackar - Din Sko - 249:-

Älska vädret ♥

-

Ja nu drar jag väl in till stan.










Fredag

Godmorgon på er! Håller just nu på att göra hallon och mango fruktskål till frukost. Skulle äta de till frukost, lunch och middag om jag fick för mamma.. Idag ska jag åka och shoppa med Alexandra sen får vi se vad vi gör. Så länge kan ni få titta på denhär :*


Godnatt

Imorgon ska bli awesome, godnatt!


Fruktmys

Fruktmys + favorit filmen The Notebook. Snackat i telefon + chattat med massa finisar idag, känner mig bättre.

DOGGIE THAT DOG


Unicorn room

Här får ni en lite konstig inblick i mitt rum. Inrett allt själv faktiskt. Är de något jag älskar att göra så är de inreda. VET att jag inte är värsta bra fotografen men ja. Den väggen som inte är med är bara vita garderober hela väggen.

Självförtroende

Självförtroende. Det är dedär jobbiga. Det alla killar faller för. Det är skildnad på självförtroende och självkänsla. Självförtroende det är de man visar utåt. Självkänsla är de man har inom sig de man tänker om sig själv. Jag själv har rätt dåligt om båda..
Jag vet hur ni tänker "Om jag inte äter frukost kanske lite mindre lunch och sedan middag kan jag nog äta en chokladkaka." "Om jag tränar lite extra idag kan jag gotta mig i helgen." "Om jag har den här tröjan ser jag tjock ut." "Fan, gått upp ett kilo. Dags att sluta med gosaker." "Hur ska han tänka om jag säger såhär." "Vad skulle han tycka om mig i denhär tröjan."
SLUTA. De är heeelt normalt men helt fel. Jag kan bara säga dehär: Killar gillar kurvor, en skippad måltid kommer inte göra dig smalare,  DU ÄR VACKER PRECIS SOM DU ÄR, tröjan får inte dig att se tjock ut, OSV OSV, kan verkligen fortsätta i evigheter.
Tänk såhär: Om alla är så upptagna med sina egna kroppar och sina egna känslor kommer dom inte märka dina om du ens har några. Alla människor är så självupptagna. Vilket är synd men sant. Le och skratta, för vem vill vara med en sur människa? Ja, de är okej att vara ledsen. Jag läste dehär för jätte länge sen och har i efterhand förstått att de stämmer: Killar faller lättare för pratsamma, glada tjejer. Så visa killarna den glada, härliga människan jag vet finns inom dig!

GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR VACKER, PÅ DITT EGNA LILLA SÄTT.




Q/A

Anonym
Kan du blogga om självförtroende?

Svar: Ja självklart, antar att ni menar så man stärker de vilket kan bli rätt svårt eftersom mitt självförtroende suger men jag hjälper gärna folk så ni kan alltid vända er till mig. Ska börja på de direkt.



you like my hair?


fuck

Bildbrist
Haha sprang som vanligt de kändes fett bra och så men såklart när jag stannar utanför mitt hus känner jag hur ont jag får i lungorna så jag försöker andas djupt och då piper de till i hela lungorna, tänker inte mer på de. Sen tänkte jag strecha och då piper de ännu mer och tillslut ligger jag på marken och hyper ventilerar.. Sprang iaf och nu ska jag ta en dusch och städa mitt rum hehe.

Bättre

VADÅ ÄR NI SNYGGA NÄR NI MÅR SKIT ELLER?
Känner mig faktiskt lite bättre efter jag legat i solen och druckit smoothie hihi. Tänkte byta om till spring kläder och springa lite. Känns som att de kommer gå dåligt eftersom jag bara druckit en smoothie på hela dagen men vill bli fit for summer. Sedan kanske jag strechar och ni får lite streching bilder ;)

Sjukling..

Nej fan fitta helvete osv osv är typ sjuk.. Blir väl sängliggandes resten av dagen eller så får jag städa upp lite här i rummet. Fast såg nyss att de va rätt nice väder så då kanske jag kan lägga mig på altanen ;) så länge får ni en glad bild på moi hihi


-


Maskinen

Va ju som sagt på maskinen på grönan. Ja de va halv kul mådde dålig hela kvällen åt rätt mycke pommes och chicken nuggets blää mådde illa men försökte skita i de. Rätt tidigt avslut på kvällen men lika bra de.. Funderar på att stanna hemma mer för får alltid sitta ensam på busshållplatsen med en sovande fullis och de kan va i upp till 1h..


Dagens!

Sitter på en jag venne vad lektion nu.. Haha vi gör ingenting jag och Moa drar tidigare från skolan för ett hemligt projekt lol. Sen åker jag in till stan med Matilda och Alexandra sen åker vi till maskinen på grönan och vi får se vad som händer och när jag kommer hem osv ikväll puss :*


...

Hehe för er som inte fattat de än.. jätte snygg redigering också!


Hey you

Var på rättegång idag sen gjorde jag ingenting typ i skolan. Kom nyss hem och ska ta en Ipren för att sedan åka till Pontus. Tror inte han orkar med mig om jag är lika trött idag som igår haha :) här är ett par bilder från dagen!


Pontus

Drar till Pontus en stund vill bara ut från dehär huset.

Pontus

Drar till Pontus en stund vill bara ut från dehär huset.

ELITE


And we'll start real slow

Kom nyss hem från en värdelös skoldag fick inget gjort pga pollen.. Ska sitta hemma nu iaf eftersom så fort jag går ut sprängs mitt huvud typ.. :( Ska fixa med mina tumblr lite iaf. http://jennyholm.tumblr.com

Lookoftoday

Såhär ser jag ut idag och nu drar jag till skolan. Puss


Godnatt

Godnatt mina fina läsare.


NOW

Ska duscha, skrubba, raka mig, välja kläder osv osv så jag känner mig snyggare och mer redo för kommande vecka. Har lite smått panik för mitt hår som har värsta utväxten och missfärgad färg så har bokat en klipp/färg tid. Får se hur resultatet blir ;)
PS: ska försöka ta en massa bilder + ha roliga outfit kommande vecka så ni får roligare att läsa!

.

She can fuck you good but I can fuck you better



SM 2012


Cheer Elite Thunders

Mitt sista år i dom här dräkterna. Vet inte vad jag gör nästa cheer år men kommer sakna dom här brudarna så otroligt mycket. Jag gjorde mitt bästa jag satte allt mitt mer kan jag inte göra. Jag älskar dessa brudar så otroligt mycket. ♥

Helgen

Min helg va underbar! Fredag efter skolan åkte jag + hela mitt lag ner till Borås för att tävla SM med laget. De gick åt helvete med hade så jävla rolig och underbar dag/natt med laget. När jag och Alexandra kommer hem lördag kväll duschar vi sen drar vi ut en stund med Alexander och Sam sen drog dom hem och jag och Alex är ju ensama hemma hos Alex så vi hade ingen speciell tid att passa men vi drog en snabbis förbi Pontus där Anton och Kalle också var. Vi drog hem och somnade runt 3 vi va grymt trötta efter helgen och vaknade runt 13 och gjorde inget speciellt på hela dagen. Nu ska jag inte göra så mycket så jävla trött bara så kommer nog strax somna..
PS: SNART KOMMER MASSA BILDER FRÅN SM

Tankar

När jag la upp att svaret på kommentaren om min kropp hade jag ingen aning om att någon av mina vänner skulle ens bry sig att skriva en kommentar. Men 12 av er gjorde de + folk som skrivit i min logg och pratat med mig irl. Ni alla är så fina jag hade ingen aning om att någon skulle bry sig men de gjorde ni. Jag älskar er allihop ni vet vart jag finns om de händer något ♥

Till mina fina vänner

Man loggar in så ser man att världens finaste vänner skrivit om förgående kommentar. Fina fina vänner jag älskar er allihop. Tack <3


Q/A

Anonym
Hej Jenny! Inget illa men tycker du har börjat gå upp i vikt och blivit lite mullig.
Puss
Svar: Nej inget illa.. Inget illa alls.. Fan ska man svara på dehär..?

TIPS TIPS TIPS

Jag har använt denna brun utan sol 2 gånger och tycker att den funkar jätte bra. Vet dock inte hur mycket den kostade eftersom mamma betalade. Tänkte bara tipsa, finns på HM!

Dead by april

Right now
Drar på Dead By April på grönan nu. Inte för att jag gillar bandet utan för att de bara skönt att hänga där lol.
Btw: Efter skolan va jag en stund med Moa sen dess har jag diskat och ätit middag.

Deer john


-

Äe men godnatt bloggen!


Brownie

Kom nyss från ett genrep eftersom jag tävlar på lördag. Nu har jag sprayat brun utan sol så att jag blir en smarrig brownie! NAM. Nej men här kommer några bilder! :)


-


Hola

Slutade sent idag men dagen va rätt chill. Skulle igentligen träffa min syster men jag hinner inte eftersom vi ska testa dräkter osv idag på träningen! Men jag har endå ont i huvudet så jag får ta en Alvedon och vila upp mig. Puss!


Breakfast

Försöker lära mig att äta frukost.. HALLOOOON


Tisdag

Tisdags lektionerna är alltid jobbiga men klarat mig igenom dagen och nu väntar jag på Pontus.
Puss


Fetto

Nej ingen outift bild idag eftersom jag int e är nöjd med mitt utseende idag. Ingen första lektion så jag hinner äta frukost och ta de lugnt :)


We all want to be wanted


.


Seriöst

Såhär ser de ut när jag pratar i telefon/sjunger med Alex.

Payphone

You turned your back on tomorrow
Cause you forgot yesterday
I gave you my love to borrow
But just gave it away
You can't expect me to be fine
I don't expect you to care
You turned your back on tomorrow
Cause you forgot yesterday
I gave you my love to borrow
But just gave it away
You can't expect me to be fine
I don't expect you to care

Gårdagen

JAG BA THIS IS WHERE THE MAGIC HAPPENS.
Igår kväll va jag hos Filip med Kalle och Vendela och Daniel va med i typ 5 sek. Vi gjorde inte så mycke sen på vägen hem började jag såklart övertänka och sen deppade jag hela natten pga lite saker. Idag ska jag inte göra så mycket typ plugga och träna. Åt nyss mango till frukost för att va lite nyttig. Nu ska jag göra lite roliga inlägg till er. PUSS
RÖRIGT INLÄGG

Blä

Människor blir ju fyfan sura för ingenting. PALLAAA


Yeah baabyyyy

Crazy night. Käääärleeek! De va typ 2 km kö och nummerlapparna va är slut så kommer de fram en kille och ger mig sin nummerlapp medans vissa fick vänta i flera timmar. Mohahaha. Haha nej men de va helt gaaalet kul. LMFAO äääger <3<3 btw såhär såg jag ut innan.


You give me wings and I can fly

DRAR NU

pojkarna flockas

Musik på högsta + städar. Snart duschen, fixa mig och sen Tyresö för att möta några av mina fina vänner! Taggarååå

Helt ok

Helt ok skoldag. Blä. Taggar till lmfao ikväll iaf. Wohhoooppp


<3

Jag älskar er allihop


Fuck

Fuck skolan, fuck alla i den, fuck fritiden, fuck känslor, fuck läkare, fuck allt. Jävla deppmode. Trött på mitt liv så de inte är sant. Tankarna jag haft på sistone tar över min hjärna typ.. Hatar dehär. Får inte visa något heller.


DAGENS OUTFIIIIT

Plus ett armband, ring och ett par kors örhängen! Puss


Todays the day

Nu ska jag till läkaren! Önska mig lycka till.. Känns som att nu ska jag äntligen få bli frisk förklarad.

Ps: jag älskar er bara positiva kommentarer <3<3


Le practise

Nu drar jag till min träning. SÅ DAMN TAGGAD!! GO HARD OR GO HOME.


Dagen

Dagen vart endå rätt awesome. Skulle igentligen till stan men mådde rätt illa och ville inte missa sista lektionen. Så nu sitter jag på altanen och solar och taggar träning. Puss


Fuck

Blir väl skola endå.. Får se hur de går.. Hatar redan den här dagen min plattång is broken :(


Blä

Usch, vill verkligen inte till skolan.. Ska försöka säga att jag mår dåligt så jag får stanna hemma. Annars så kommer jag vara så sjukt depp hela dagen. Bytt lakan så nu ska jag sova. Skakar av köld och jag vet inte varför. Är på värsta mys humöret.. :(


.

Dehär kan på riktigt rädda liv

-


Tisdag kväll

Tagit en lång dusch och tänkt en massa om hur jag ska göra med allt. Iaf kommit fram till att jag inte vill gå till skolan imorgon och de är den enda tanken jag kan dela med mig av just nu. Ska klä på mig och sedan ta en promenad med Alexandra i den härliga kvällsolen. Puss på er.

GAAAAH

DEN HÄR BILDEN FRÅN IDAG GER MIG RYSNINGAR FÖR ATT VÄDRET ÄR SÅ HÄRLIGT ♥

-

Medans du ignorerar henne ger en annan kille henne uppmärksamhet.
Medans du är dryg behandlar en annan kille henne så som han skulle gjort om hon va hans.

SHOPPING

image description

Blus - Cubus - 249:-

image description

Skjorta - New Yorker/Fishbone - 169:-

image description

Trosor - New Yorker/Censored - 79:- st

 


Keep it up!

Älskar era fina kommentarer - keep it up. Iloveu ♥

Valborg

Min Valborg gick ut på att shoppa och sedan räkna varor hela kvällen sen vid 00 fick jag en massa telefon samtal från fulla vänner.. Då va jag iaf påväg hem och hämta grejer sedan åkte jag vidare till vendela och va där vid 2. Där va de ett fint gäng, jag, Vendela, kalle, Michelle, Anna, Julia, Christoffer, Linus. Vi alla sov där och nu på morgonen/förmiddagen har vi bara legat på vendelas framsida och solat. Hur var eran Valborg? I love fylle historier höhö.

NU SKA JAG TA BILDER PÅ ALLT JAG KÖPTE :*

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


RSS 2.0