Dagens

Såhär ser jag ut idag. Ska bara platta håret lite noggrannare sen drar jag till Nacka forum med alex. Ikväll fixade sig eftersom jag har världens finaste vänner.


Valborg

Ligger i sängen och typ gråter. Idag ska jag åka och shoppa med Alex sen har jag inventering hela kvällen kul liksom. Efteråt skulle jag ut med några vänner men alla hatar mig så jag tänker ruttna sönder. Hatar mig själv jag är ful, cp allt dedär. Vill inte gå till skolan på onsdag heller för alla hatar verkligen mig. Jag är en börda. De okej att dom hatar mig för jag hatar mig själv endå.


Unfff


Funny girl

Jag älskar min egna humor ibland asså :')


Finaste läsarna <3

Kommentar: Du är så vacker! Jag är avis på dig så att det inte är sant. Jag kommer aldrig någonsin kunna bli så vacker som du. Om du har en kille så är han verkligen lycklig lottad att kunna ha en sådan vacker tjej som du.

Svar: Först och främst tack. Tänkte precis gå in och göra värsta inlägget om varför jag hatar mig själv men du stoppade mig. Säg inte att du inte är vacker om dehär är din insida! Och till sist är de jag som är lyckligt lottad som får ha honom. Tack mina fina läsare loveuu


Cool brud

Dagen har gått ut på att va med Alex, äta pannkakor, träna och på kvällen va jag hos Pontus. Fick världens sötaste kommentar nyss som jag ska svara på på direkten. Bilder från dagen puss på er


Woop

Slitna brudar efter igår. Shit helt crazy kväll sen däckade vi framför dear John.


Dagens

Här är dagens eller något. Bad day. Känns iaf lite bättre nu när mamma gett mig 840 spänn och jag ska åka till Nacka med Alex.


Wakeeee

Insåg just att jag är sämst. Jag hatar mig själv. Ingen bryr sig så jag avslutar inlägget här.


Mitt hår!

Rätt stolt endå över att mitt hår växt som satan på senaste tiden. Titta likzzz


Swedishproblems


Trötter

Hejhej, ligger i sängen efter en rätt chill kväll med Alexander och Alexandra. Blandade känslor under kvällen. Vet inte vad jag ska göra av alla känslor jag har just nu iaf. Herregud. Glad men endå ledsen. Ska lyssna på ed sheeran sen sova. För imorgon ska jag träffa Alice och Alexandra och vi får se vad vi hittar på. Måste bara ta fästing spruta buhuuu. Haha lol godnatt på er imorgon kommer massa skojsiga inlägg. Haha skojsiga..


Mat

Hejhej, kom nyss från en bra träning. Lavi! Nyss duschat, ätit och fixat ögonbrynen så nu ska jag ta lite glass och mysa! Bilder från idag. Puss


Ny piercing!

Fick denna av mamma nu när hon kom hem från spanien. Tack mami!


Ego

Ego bilder från imorse bara för att jag känner mig fett snygg idag ;)


Dagen!

Underbar dag, skola som vanligt sen på rasten åkte jag och Alice till Kumla och överraska Pontus och Alex haha lol. Sen va de skola som vanligt och nu sitter jag hemma och äter eftersom jag snart ska åka till Pontus. Här kommer lite bilder så hörs vi sen :*


DAGENS

Till skolan! Efteråt ska jag träffa Pontus så dä ska bli en bra dag ;)


Pink

Funderar stort på dehär..

.


-

Old
Brunch, träning, choklad och bästavän avklarat! Tom pratat en stund i telefon med Pontus och nu lyssnar jag på depp låtar eftersom jag vet att jag måste plugga. FUCK MY LIFE. Jävla äckel kärring som tror jag kan skriva en 10 kapitels bok om mig själv på 2 veckor.. Bara sätta igång!

BRUNCH

Nu drar jag, puss!


Godmorgon

Godmorgon alla små små nypon knippor. Nej men skämt åsido ska jag börja fixa mig nu sen blir de brunch hos syster. Nådde 1000 followers på instagram! Woop!


Oh

När man inte vill somna för verkligheten är bättre än drömmarna. På riktigt kan vissa människor göra en så sjukt glada bara av att typ andas. Här kommer en glad positiv tjej som inte kan sluta le.


Pretty Little Liars

Jete fin t-shirt eftersom pappa är sämst på att lägga grejer i tvätten. De ska typ va oboy där i.
Ska krypa till kojs (tror jag dör skrev jag nyss kojs HAHAHAH) och kolla på Pretty Little Liars. Fattas ba någon att dela denna underbara glädje jag haft hela dagen med. Vi skyller på PMS och säger godnatt. Imorgon blir de brunch, bästavän och träning. Puss på er.

Fucking helvete

Hej jag älskar cheerleading. Puss


Jag just nu!

Äckel mens också. Ja människor mens är något helt jävla naturligt så ni behöver inte kommentera "OMG ofta du skriver de på bloggen?!??" jag har en fitta och tuttar också! OMG THIS IS BRAND NEW INFORMATION

Lately

På senaste tiden har jag pluggat en massa och vart med massa underbara vänner. Idag har jag tjatat en massa på att få gå ut för pappa men de har slutat i att jag städat rummet, ätit choklad och pluggat 6 timmar. Strax klar med boken om mig själv som ska vara inlämnad på måndag och har bara renskrivning av 10 kapitel och layout/bilder kvar. Men nu ska jag ut och springa och rensa tankarna. Springa är nog de bästa jag vet.

.


Tja fan!

Kom hem från pontus för typ 1h sen åt och duschade. Behövde plugga men shit happens.. Haha ska iaf ta något och dricka sen sova. SÅ - JÄVLA - TRÖTT. Chilloutfit imorgon säger jag bara.. Orkar inte fixa mig så mycke. Bilder från skoldagen!


Skula


Plans

Ska välja kläder till imorgon då de blir skola sen träffa Pontus. Sen lägga mig och sova! Puuuusss



Mamma och Pappa ♥

"Hon kunde inte heller acceptera att hon inte fick följa med överallt. En gång skulle syster Emilia och kusin Camilla testa smink på Jenny. Flickorna sminkade den då 3-åriga Jenny och sig själva. Sedan lämnade flickorna lillasystern i hallen medans de sprang till centrum för att shoppa. Jenny kände sig ensam och grät förtvivlat. Då sa jag till Jennys pappa . 'titta nu rinner sminket för första gången..'"
Jag älskar er mamma och pappa, förlåt ♥
Jätte fula bilder på mig men min Mamma och Pappa är så fina ♥

BÄÄÄÄÄÄ

Bra träning, kom hem och gick ut och sprang. Så underbart att springa av alla stress.. Kom hem låg ett kapitel ur boken om mig själv som mamma skulle skriva. Så underbar text började gråta.. Kan visa den sötaste delen strax. Pratade iaf med Pontus ett tag i telefon och nu gör jag inget speciellt kanske ska lägga mig haha. Tröööööttt..

THUNDERS

Jag kommer alltid älska er ♥

check this

 

 


Until we see the sun

Häj blöggen. Kom nyss hem från skolan, underbar dag! Många skratt och och de va bara allmänt skönt att vara med mina fina vänner. Sitter och äter jordgubbar och ska strax gå till bussen och åka till handen med Alex innan träningen. Puss


Skola!

Klätt på mig osv så nu är jag redo för idag bring it måndag.


Gudnäätt

Ligger och smsar och ska strax sova måste bara välja outfit till imorgon och borsta tänderna sen är jag redo! Mitt öga va rätt coot idag - Inge smink!

Pusspuss


Tips!

Sov inte med smink eftersom huden reparerar sig självt när man sover.
Huden kan vara torr på ett ställe och lite mer fettig på ett annat så punkttvätta om du har något slag medel/kräm du använder.
Ansiktsmask 1 gång i veckan.
Om du har torr hud som jag hjälper de faktiskt att dricka massa vatten.
Aloe Vera Gel efter duschen hjälper huden att reapareras snabbare.

Det här är mina egna tips jag använder och eftersom folk tycker att min hud är "babylen" så tänkte jag dela med mig! Om ni ska kopiera detta till er blogg skulle jag uppskatta om ni skrev vart ni tog de ifrån.

Kom nyss hem åt och duschade. Mår lite illa faktiskt. Träningen gick grymt men nu måste jag verkligen sätta igång med en uppsatts om mig själv. Känns lite B att de är skola imorgon och att jag bara gjort ett och ett halft kapitel av tio som ska va klar i veckan.. Men de svårt att skriva om sig själv när man inte vet vem man är.

-


-

Look at that pussy riding that cock

Perfection


Träning!

Ska börja göra mig iordning för träningen. Förstår inte riktigt varför vi gör om programmet på lovet och har träningar dom 3 sista dagarna på lovet. Aja bara att taggad till. Fått en ny dans och voltsekvens osv.
Btw: Bara jag som har värsta skolångesten till imorgon?

Du där


Q/A

Till den som undrade vem de va på pussilussi bilden:
- Vem är du själv? ;)

and you don't know

små plock från min instagram @jennyholm

PLUGGAR


hej.


Inatt/igår

Jag, Vendela och Alexandra åkte och köpte dipp, grönsaker, cola, Ben and Jerrys osv osv. Drog hem till mig kikade på film och hade de allmänt mysigt. Första gången jag somnade med smink. WOOOP! Nej men de va riktigt bra slut på lovet efter att jag vart så stressad hela veckan! Så här kommer lite bilder från kvällen.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Tack för kvällen flickor!

now

Så länge får ni jag i veckan.
Sorry babes varit väldigt upptagen osv men nu lovar jag på riktigt att börja blogga igen. Vet att jag sagt de hundra gånger men nu smäller de eller vad man säger höhö. Hela veckan har vart stressig men mysig. Kan göra en kort resumé i ett inlägg med massa bilder om inatt/igår. Men nu ska jag kika på Jockiboi och Widerstedt show med ansiktsmask.

Funny shit

Så min humor!


Godnatt

Cp app.. Blogg appen har inte funkat från igår kväll till nu typ.. Och har verkligen inte tid för datorn på måndagar, haft en underbar dag, halv bra träning och skön kväll snackat i telefon med Alexander osv. Nu ska jag sova hihi ps till dig som sa att jag va vackraste tjejen du sett eller va de va får gärna säga vem du är blir så nyfiken haha :)


Chica bomb

Gammaaaal

SENASTE VECKAN


All this shit is crazy ♥


Nu jävlar

Okej nu nu nu kör vi! På allvar den här gången. Helgen har vart super mys! Sovit med Alice annars umgåtts med Alex och Pontus. Nu måste jag verkligen sätta fart med plugget.. Massa till imorgon. Så länge får ni någon random gif från idag på mig och Pontus haha så fula..

RSS 2.0