Grape roofs and wide legs

Två bilder jag tog för någon dag sedan. Härligt somriga!

Fuckad iphone

 
Min iphone har ALLTID varit hur clean och fin som helst. Så igår så reste sig en vän till mig och kom åt den i min hand så den ramla ner rakt i berget! :( Så¨nu kommer alla mina pengar gå till att laga de och jag som behövde ville ha nya skor och blusar.. Kommer inte heller kunna göra något på 4 veckor.. Here comes the nunna Jenny. Oh :(

On tha train

Orkar inte fixa mig men såhär ser jag iaf ut haha. Puss


TODAY

Idag ska jag åka in till stan med min syster och hjälpa henne med kläder osv, sen ska vi kanske på bio och se Ice Age. Ska välja kläder och fixa mig ett tag innan så jag hinner visa er hur jag ser ut idag. PUSS
 

Yesterday

När Alexandra var här igår hade vi de jätte mysigt. Mjölkrig och dåliga pannkakor haha. 
 

-

Haha oh jag gör verkligen ingenting på lov kvällarna :( kom hem 22 typ efter ett kvällsbad med Alex, Pontus och Ebba. Nu sitter jag med Linus och kollar på tv. Haha oh ska ta en varm dusch och sovaa snart. Bilder från dagen.


Inka Nevalainen

No matter what, I'll always be by you're side. I love you and miss you like crazy.

Dehär är min underbara kusin som jag saknar så in i helvete. Kan berätta allt för henne och vi har alltid så jävla kul. Bilderna ligger iordning så de är från att vi va lite yngre till nutid. Haha önska jag kunde skriva ut alla galen heter vi gjort..
 
 
 
 
 
 
 
 

HISS/DISS

Hissen går till
Hanna Widerstedt. Hahah så jäkla skön! Varför hatar alla på henne? Hon är ju bara ärlig och sig själv. You go girl.
 
 
 
 
Gina Tricots bikinis.. 
Tappat all färg direkt, fransarna krullar sig och när man sköljde upp den blir hela handfatet rosa. Nej fy aldrig en Gina Tricot bikini igen! Ni ser väl vilken som är före och vilken som är efter så jag behöver inte ens skriva de..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

Här kommer några saker jag tycker om.
 
Vita lakan 
Duscha
Pontus kyssar
Blåbärs Soda (tack vare min bästa vän)
Fika på stan
Min egna stil
 
 
 
 

-

Sitter på trappen till altanen och dricker blåbärs soda hihi. Ska träffa Alex en stund idag sen ikväll ska jag till Pontus. Finns väl inte mycket att säga. Ska btw göra en hiss/diss idag och de är 2 grejer som jag tänkt på massor.


What what

Hm, är så jäkla trött och kl är bara 23. Va tvungen att byta lakan för jag blir så jäkla varm på natten och de vart ju inte direkt svalare när Pontus låg och höll om mig haha as lökigt.. Började kika på the last song men orkar nog inte se klart den. Random bilder från imorse och godnatt.


unicorn-pornstar

 
 

Duktig tjej

Hm, gått runt några dagar och BARA ätit middag. Imorse kände jag att jag kanske skulle äta nyttigt istället. Så jag hällde upp en skål med smultron jougurt (?) la i lite färska rabarber från tomten och lite mättande pinjenötter på de! Voila!

Förtjänar en klapp på axeln faktiskt ;)
 


DAGENS OUTFIT

Avklippt vita jeans och min nya tröja från Gina Tricot!

Lördag/Söndag

 
Pontus kom hit som sagt igår och vi myste framför the notebook (favoriten, kan snart alla citat, hehe). Idag åkte vi hem till honom och åt lunch med hans familj osv sedan träffade jag Alex och Ebba en snabbis. Försökte knäppa några egopics nyss också men inte min bild dag idag! Ikväll kommer jag nog umgås med Linus och pappa haha. 

Dåliga/bra vanor

Här har ni ett par både dåliga och bra vanor som jag har! Tycker de är viktigt att man ser både och :) detta kan nog vara de inlägget med fulast bilder på mig i världshistorien. 
 
3 dåliga vanor:
Jag kan gråta väldigt lätt. Bara sådan jag är. 
Jag väljer fel vänner. Förlorat en hel del som betett sig som skit mot mig.
Jag smuttsar ner och har sönder mina skor alldeles för ofta, dom är ju mina bebisar! :(
 

3 bra vanor:
När jag säger att jag ska göra något så gör jag det. 
Jag bjuder på mig själv, se bilden nedan..
Jag gillar att städa då och då. Det lugnar mig ibland.
 
 
 
 

Lördag

Hejhej, steg upp rätt sent så de blev ingen powerwalk tyvärr utan fick sätta igång och städa direkt. Haha sprang runt i ansiktsmask. Nu har jag även duschat och klätt på mig. Bara Pontus kvar då hihi. Dagens outfit här nedanför.


Mina parfymer!

 
Här är mina parfymer. Från höger: Hollister "Laguna Beach" luktar somrigt!, Escada "Taj Sunset" som luktar fruktigt/somrigt, 2 st Monogotas "Mango" och "Mora" från Spanien och den gula luktar Mango/Vanilj och den lila Björnbär/frukt sen sist och minst har vi 2 riktigt äckliga "hypnôse" heter dom och dom får man ont i huvudet av och dom luktar tantigt haha. 

Imorgon!

haha bilder från i vintras, thank god att jag klippt mittbena nu..
 
Ska gå upp tidigt och ta en powerwalk och sedan städa mitt rum. Senare under dagen kommer Pontus hit och myser och sedan sover han här. Btw så började min kamera funka igen så nu kommer ni få massa rolig uppdatering i fortsättningen och inte bara dåliga iphone bilder. 

NOW

Imorse
 
Hejhej, åkte till Kalle när jag legat och solat ett tag och sen åkte vi och mötte upp Fanny och Frida och badade i skrubba. Ett tag va de också några "moppepojkar" där haha pallante skriva namn. Nu ska iaf Pontus och Emilia komma hit en stund. 
 
 

Q/A

Ni ställde bara 3 frågor. Fy på er.. Haha över 100 läsare och 3 frågor sad sad.. 

Sophie
Hur ser din dröm kropp ut och om du fick välja vems kropp skulle du velat ha? :)

Hm, vill se ut som typ Miranda Kerr, Candice Swanepoel eller Megan Fox!

Peter

Hur många gånger masturberar du per vecka?

Haha, varje dag, dygnet runt. Du vet

kevin
har du förlorat din oskuld

Haha herregud, jag har en pojkvän sen snart 3 månader tillbaka är de svårt att gissa? 


Visste ni att?

 
Jag köpte en drömfångare i Spanien för de är såå coolt. Jag brukar alltid ha massa mardrömmar men de känns som att pga. denhär drömfångaren så har dom minskat (slutat helt) + att jag kommer ihåg mina drömmar lättare. Sant faktiskt, men den är så jäkla snygg också!
 
 

-

Ligger här i solstolen och är allmänt depp. Får se vad som händer idag. Seg bloggning lär de bli eftersom jag bara vill dö. Och blogg.se funkar ju typ inte..


Syster

Hade de jätte mysigt med Alexandra. Min syster ringde och fråga lite spontant om jag vill äta middag med henne och gosa så jag åkte till henne och nu kom jag nyss hem. Här är ett par bilder från när jag va med Alex. Puss


Don't judge


New Shirt

Herre vad kär jag är i denhär. Så snyggt med dipdye kläder, hår, smycken osv. Riktigt inne! Som ni ser på detaljerna så är de "veckigt" så är de även på de svarta på ryggen. Finns på Gina Tricot för 249:- 
 

Mys med bestie

Ska åka och mysa med min bästavän. Slapp outfit och inget smink (förklarar solbrillorna)


ASK JENNY

Hm, ställer ni tillräckligt många frågor så väljer jag ut några och svarar på ;) kanske till och med i ett video inlägg.
 
 
 

Shopping

Här är alltså resten av shoppingen från Spanien.


Pictures from today

Här är 3 bilder från idag

 


NEW

Alltid haft mango såå, varför inte prova någon ny doft?


Stan

Var i stan med Alexandra och lunchade och kikade på kläder, fick hem en dipdye tröja som jag är kär i. Nu sitter vi vid ett körsbärsträd och chillar. Så tänkte vi dra hem till Alexandra och hoppa studsmatta. PUSS


Godnatt

Imorgon blir de shopping med Alex, vette fan om de blir något köpt för mig men ska bli kul att umgås med min bästavän. Började kika på No String Attached men den va sååå tråkig så nu målar jag naglarna istället ;)


DAGENS


Pontus Eklöf

Var hos min fina pojkvän nyss och pratade och mös. Nu ska jag titta på film med choklad och cola! Här har ni en ful bild på Pontus. Puss


Nina Nesbitt

Va på Nina Nesbitts gig. Ni vet hon jag bloggat om flera gånger? Gav henne presenter och hon kramade oss och gaaaah vad hon är amazing. Älskar henne. Så vacker, har verkligen allt!


Dagens problem

Stort myggbett på kinden
 
 

När man va liten

Oherre, finns hur mycket som helst. Jag insåg nyss hur mycket jag förändrats.. Vill ni se mer av sånt här? 
 
 
 

Only love can make me feel the way I do

Hejhej! Moa och Olivia har åkt så ska hoppa in i duschen för strax ska jag bege mig mot ett ett gig jag tyvärr inte får berätta om något än. Men nu vet ni. PUSS
 
Håller på att uppdatera så de går tyvärr inte att ladda upp bild

Söndag

Hejhej, förlåt för dålig bloggning! Min fina pojkvän Pontus har iaf åkt hem nu. Igår va vi med Alexandra i typ Sollentuna och busade haha. Idag ska Moa, Olivia och kanske Alexandra sova här! Så ska sätta igång och städa osv ute i stugan där vi ska sova. 2 bilder från helgen


Lördag

Ligger här med Pontus, vi har lagat pannkakor och nu ska vi ut och springa bort dom. Vi hörs senare puss :*


Today

Hade en helt underbar dag med Mikalinn och Vladana. Vi åt vid kungshallarna, gick en bit, fikade, träffade "gaybloggen" Amir, såg Max från mange makers och skrattade en hel del under dagens gång. Här är en bild från Vladanas instagram på Vladana, mig och Mikalinn @vladanap. Ska gå ner till coop innan Pontus kommer hit. Äntligen!


Look of today

Mikalinn gjorde mitt hår och har en tröja på mig som jag köpte för några dagar sen.


Gaybloggen

OMG JAG TRÄFFA GAYBLOGGEN NI VET AMIR!?


Fredag

Vaknade runt 8.30 och tog en varm dusch. Nu måste jag iväg på ett möte, lol jk jag har tandläkare. Sen ska jag iaf in till stan med Vladana och Mikalinn och luncha. Puss


GODNATT

2 år gammal bild på mig och Mikalinn!
 
Imorgon ska jag luncha med några brudar i stan sen ska jag möta Pontus som kommer från Skåne med tåg så ska han bo hos mig hela helgen hihi. Ska upp tidigt innan stan för ska till tandläkaren innan så godnatt. 

MY DRESS


Jag hatar dig


DÖR

 
 
och ifall den inte går att se klicka här -> http://www.youtube.com/watch?v=RLqNbZMnDBk&feature=player_embedded

Sol

Hejhej, lämnade Moa vid tåget nyss, nu ligger jag och gottar mig i sol #gottagetthattan. Så fort man visade sig i sveriges regn försvann brännan ju.. Så nu ligger jag och Linus här och jag ska strax ut och springa och kötta lite fys. Ska få min dröm kropp! Hihi


strax!

 
Väntar väl mest på att tiden ska gå nu, dunkar music och väntar på att Moa sitter på tåget. Sen drar jag och möter henne så ska vi köpa gotti gott till kvällen. Puss på er.

Like a girl gone wild

Drar ut och springer, oh vad härligt! Så jäkla taggad! Sen efter de kör jag lite mage ;)


Piercingar

Spanien ♥
 
Hejhej, vaknade runt 12.30 haha. Ätit lunch och rensat piercingar, alla är ju förfasen trasiga har typ bara 8 kvar om ens de från typ 20 st.. Aja städat mitt rum lite smått också och måste ta tag i de fo räääl eftersom Moa ska sova här. Vi hörs senare med lite shopping inlägg ;)

Galen är vad jag är

Fan vad jag bara vill att de ska bli fredag och att Pontus ska komma hit och hålla om mig tills jag somnar, genom hela natten och när jag vaknar. Asdfjkl va jag blir sur på skåne och gotland som tar alla mina nära människor. Godnatt bitches vart en kul chill kväll med brorshan


I don't care, I love it

 

Tack Kissie!

Kissie bloggade om just de som är på bilden här nedan att de är inte BARA kurvor som är fint. Alla tycker olika och alla är vackra. 
 

I crashed my car into the bridge

Så sliten så ingen ansikts bild haha.
 
Kom nyss från en jätte mysig dag med Moa och Mikalinn i stan, fick med ett par söta saker. Sen åkte jag och Mikalinn till gropen och åt Ben and Jerry en stund. Hittar ingen lust att visa de nya när jag inte har min kamera.. Men ska visa allt imorgon + de som inte kom upp från Spanien imorgon. Imorgon ska jag även träffa Moa men har ingen aning om vad vi ska göra så får messa henne strax. Ska nog städa rummet och ta de lugnt ikväll, puss!

Wayne's coffee

Sitter inne på wayne's på söder med brudarna. Puss


SHOPPING SPANIEN

Hm, glömt säkert en MASSA bla. en rosa polo piké och ett coolt linne! Bild på de får ni senare. Kommer dock inte ihåg va något kostade men brände cirka 2000 i Spanien på kläder så ja.. Allt är inte billigt skit, vissa är från typ affärer som här i Sverige.
 
 
 
 

Stan


GODNATT


Paranormal activity

Jag dör :')

Haha dör

Något jävla billigt b läppglans och ett helt ok armband kan väll inte kallas after beach kit? Haha dör va fult! Världens sämsta bild men va bara tvungen att visa hur töntigt de va.. Så nu sitter jag här med mitt fin fina after beach kit!


SPANIEN 2012 DEL 2


Hali halo

Ligger och läser Solo och njuter av livet. Ska ha en dag för mig själv, ansiktsmask, träning osv. Ni är underbara som besöker keep it up! Ska fixa lite roliga inlägg som poppar upp inom dom närmsta dagarna. Tänkte visa min nya klänning som jag lovade idag, så kommer bilderna från spanien upp på mig och Pontus och inte att glömma shoppingen ska jag försöka fota! Puss ;)


Oh life

Nalle Puh for the win
 
Ikväll har jag - fått massa positiva kommentarer om mitt utseende, blogg osv, vart i stan med min fina Bästavän och tillsist kommit in i Cougars! Livet är på topp just nu och sitter och chattar med folk på fackebook som tidsfördriv. Ska iaf lägga mig till kojs (haha älska ordet kooojs) och sova. Imorgon har jag inga planer, kanske blir shopping med mamma men absolut träning! Så lycklig för tillfället ♥

Q/A

Anonym
Varför tävlade inte du? 

Svar 
 
Antar att du menar DM då eftersom att jag tävlade SM. Mina läkare sa att jag inte fick för att jag va så sjuk. Vilket jag i efterhand förstått va rätt men då vart jag bara arg på dom. Dom sa att jag kunde dö. Dom hittade alla möjliga fel på mig.. Men när jag skulle hämta en sak på övervåningen och insåg efter halva trappen att jag inte skulle orka hela vägen upp då förstod jag hur sjuk jag va. Den lilla mat jag åt hemma när jag va som sjukast kunde inte ge mig tillräckligt med energi. Jag vaknade nästan hela tiden om nätterna ibland för att spy upp någon äcklig slem/blod gegga. 

SPANIEN 2012

Hel jävla massa bilder, resten kommer imorgon alltså då när Pontus var i Spanien med mig. 
 
Massa fina bilder på min fina Alex och mig. Jag älskar dig. Utan dig hade jag troligen vart död. ♥
 
 

-

Oh dear - jag älskar min egna humor :')
 
 
 
 
 
the-goat-that-rocked:

laughcentre:

ravens-nest:

anthagio:

This is so creepy. You can see the ghost plain as day.



THAT IS FREAKY SHIT

holy crapppp!

Mot bålsta!


I'm out

Åker in till stan med alex nu, puss


Godmorgon

Igår kväll va jätte mysigt med alex och alex sen låg jag och smsa och sen somnade jag vid 2 kanske. Idag ska jag träffa alex och vi skulle göra något kul, hör av mig sen - puss


-

I finally found my angel and his lips tastes like heaven so why fight it?
 

Ready

Oh nu ska jag äntligen få träffa 2 av mina vänner! Såhär ser jag ut då! Nytt linne som ni får bättre bild på sen ;)
Jag brukar inte sminka under fransarna för då ser jag bara fjortis ut, skulle testa igen. Fyfan va ful jag kommer va ikväll haha..


 

Swedish fukkin' candy

Äter svenskt godis. Skulle kunna skriva en bibel om hur gott de är efter 1 månad i celibat!


Svedala

Hemma i älskade svedala! Ska städa upp i mitt rum och packa upp sen ikväll ska jag träffa alex och alex! (alexandra och alexander) mina finisar! As taggad på livet även fast jag sovit 2 timmar inatt och gått upp 03.30.. Nu kommer bloggen återgå till de normala. Tar tag i bilder från spanien + kommentarer imorgon. Puss Obs - inge smink än!


Från Spanien

Sitter på min altan i Spanien och gör ingenting. Hade först en underbar vecka här med Alexandra sen en lika underbar vecka med Pontus. Min kamera är tyvärr trasig och gick sönder typ mitt i veckan då Pontus va här.. Men ni kommer få några bilder sen endå ;) datorn här är så jävla seg så de har inte blivit någon uppdatering förens nu då jag endå inte har något för mig. Har mens så kan inte bada sista veckan och jag har vääärldens mensvärk p-piller hjälper ju inte ett jävla skit mot mensvärk iaf. OH KBRY LÄGE MEN JSJFOSECFI DATORN VILL INTE LADDA UPP EN BILD.


Negativa Tankar

Orkar inte att jag numera alltid bara har negativa tankar om mig själv. Känns som att jag aldrig får chansen att visa vem jag är. Känns som att jag är för ful, för töntig, för omogen osv för att bli älskad. Jag kan få för mig att mina vänner inte tycker om mig. Jag har massa dåliga tankar, säger jag dom högt säger alla att jag är paranoid och töntig. Men jag vill bara gråta ut hos någon säga alla dom tankarna jag aldrig ens sagt högt. Dom som jag är rädd att folk ska börja se hos mig om jag säger dom högt. Men de är såhär jag ser ut och jag kan tyvärr inte göra något åt de än. Jag känner aldrig riktigt att jag kan va bra på något. Jag hatar mig själv. Visst vissa dagar då jag fixat mig kan jag känna mig helt ok men då börjar jag direkt undra vad alla andra tycker. Jag känner mig alltid fulast av alla mina vänner. Någon dag ska huvudet vara högt buret och jag ska känna mig snygg och tillräcklig. Men den vägen är lång och jag tror inte att jag kommer klara den. Inte ensam iaf.

RSS 2.0