Jag just nu

Me too

Mysoutfit!

Oh va skönt de var att komma hem efter att ha gått runt i ett par från början helt blöta jeans men som sedan bara var fuktiga i slutet och sedan duscha hur varmt och länge som helst och sedan få ta på sig ett par tights och en mysig lång hoodie jag fått av syster min. Lime gröna snören, me gusta. Skulle träffat lite folk ikväll men de blev inte av så pojkvännen får komma hit och gosa med mig framför en film! Haha btw så har skoldagen varit helt underbar! Älskar haters, fått höra att jag är en hora och att jag och mina vänner är barbies. Tar inte åt mig ett dugg och dedär med barbies va ju bara en komplimang, haters make me famous ;) sjukt underhållande! Peace.


Haters

Haters, they make me famous.


Myser

Var ju som sagt hos Pontus, älskar verkligen den där pojken, går inte att beskriva med ord hur underbart de är att vara med han. Hoppas ni alla läsare får uppleva den känslan en dag.. När jag kom hem åt jag pannkaka och sedan duschade jag. Får ta länkarna och brun utan solen imorgon! :*


<3


Mäh

Väntar på bussen och ska åka till Pontus. Vi hörs senare. Ska försöka lägga ut länkarna ikväll!


Don't give up

Ska kämpa för att nå upp till min gamla nivå inom cheer. Dit jag var förut och sedan högre. Jag ska inte ge upp.

Varit på träningen. Äter lite melon och ska strax ta en dusch och spraya mig med brun utan sol. Kan ta bilder och visa hur man får de fint :) i brist på bilder får ni en riktigt gammal bild på mig och Moa.


Practiiise

Nu sitter jag och Moa in the kitchen. Vi har precis ätit och ska dra till träningen. Här är en fin bild på oss som togs för någon vecka mihihihii.


Frukost Tips

Jag brukar alltid förbereda en sockerfri och nyttig smoothie på kvällen. Sedan på morgonen när man har bråttom är de lätt att bara ta den ur kylen. Tips från mig!
 
185580_364653796944504_1966612993_n_large_503530cfddf2b320bb000b96_large
Bild från we♥it

Skolfoto

Idag är de skolfoto och venne vad som hänt med mitt hår men de vart ojämnt.


Vilken?

HJÄLP MIG VÄLJA!! DOM SOM SVARAR FÅR LÄNK


Wääh

Sitter på golvet, är sur för att jag är en så dålig cheerleader och ska duscha sen fläta håret och sova. Skolfoto imorgon och jag vill bara dö. Jätte seriöst bild. Nej


Outfit

Ser jätte kort och bred ut osv men aah..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_503cce209606ee77480000e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_503cce27ddf2b3319c0000bb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_503cce32ddf2b331a50000ae.jpg" class="image">


Home

Kom nyss hem från en tröttande skoldag. Strax träning men ska hinna fota outfit osv innan jag byter om. Hade btw en av mina halsdukar idag, väldigt höstig och nästan vintrig luft!


Söt Syster

 
Haha, jag har världens sätaste syster som gav dehär till mig när jag fyllde 15! 

Sneak peak

Sneak peak på imorgond outfit. Älskar när folk lägger upp sånt för då börjar man undra hur de ser ut hihi. Bry er inte om förra inlägget. Alla behöver skriva av sig ibland.


What's wrong

  • Mom: What's wrong?
  • My mind: I used to do so well in school but I'm not anymore.
  • My mind: The people I call friends, aren't my actual friends.
  • My mind: I'm constantly feeling alone.
  • My mind: I'm starting to look at myself different.
  • My mind: Nothing feels the same anymore.
  • My mind: I feel like I'm going to fail at anything I try to do.
  • My mind: I haven't been eating that much and I'm hungry all the time.
  • My mind: I feel like no one cares about me.
  • My mind: I just wanna sleep all day and never wake up.
  • Me: Oh nothing I'm fine.
 
Vad fan hände med mig..

Err Meehr Geehrrd

Hejhej, skön skoldag finns inte så mycket att säga förutom att jag älskar mina flickor. Sitter och väntar på Pontus men han har inte ens slutat än haha. Sitter och "smarrar" på glass och ska snart fixa till i rummet osv.
 
 

Panda DA Panda

Helt beroende. Fastna på direkten. Han är så cool när han uppträder live också. Såg han på ung, tidigare hade jag bara hört 1 låt och nu är jag fast för alla.
 
 
 

Skola


Fräshare och snyggare

Precis krypit ner i min underbara säng och ska sussa. Träningen gick bra och innan sprang vi 3.5 km. När jag kom hem duschade, skrubbade, rakade, tvättade och schamponerade jag mig. Hade även hårinpackning. Nu känner jag mig otroligt trött och förtjänar en god natts skönhetssömn. Härligt med lite sovmorgon på måndagar! ;)


Cheerleading Video

 
 
Hittade denna på youbetterwork och den är såå bra. Värt att se på. Men visst ni som säger att Cheerleading inte är en sport har delvis rätt för de är en livsstil också.c

Världens bästa bror!


Work work

Vart en rätt seg lördag. Gjort pannkakor med Alex och sedan umgåtts med Pontus. Var iaf uppe med tuppen imorse och jobbade med laget stressade hem och nu måste jag stressa till träningen. Vi hörs puss


Var hälsosam

Istället för att be mamma köpa godis med sig hem. Be henne köpa med din favorit frukt/bär! Mango och Hallon är mina favoriter. Istället för att ta bussen 3 korta stationer passa på att gå lite. Om bussen inte går förens om 15 min gå till nästa busshållplats. Ta trappan istället för hissen. Light Cola istället för vanlig. Sallad till middagen. Listan kan bli lång men allt dehär bidrar till en lite hälsosammare vardag. Men samtidigt är de viktigt att unna sig något gott då och då men som tur är tycker jag frukt är gott!
 
 
 (7) Tumblrgetting fit
Fitter Than YesterdayTumblr

-


.

Gapar och blöder men ingen fattar ju vad jag menar. 
 

-

If you allow someone to be the source of your happiness, they will also become the source of your pain.


Last night

Igår var jag och Alexandra och såg cockpit med Tobbe, Nisse, Sigge, Kristoffer och Fredrik. Lol kände bara tobbe så skrev säkert fel namn nu lolz. Sen sov Alex här och nu ska vi upp och göra pannkakor.


Wehoo

Fredaaag! Ska möta alex nu vi ska typ äta ute osv sen ikväll ska vi träffa våra söta boys. Puss


Skola

Lol sitter i skolan, såhär ser jag ut.


Nattiii

 
Helt slut och ofräch som ni kan se! Pontus har varit här och vi har myst och sen gjorde jag smoothie och en macka till min man. Nu väntar en härlig duch, hjälper de mot träningsvärken från gårdagens träning? Ser ni btw att jag gjort illa mig vid ögat?


Gina Tricot

 
Gina Tricot har fått in jätte mycket fina höst grejer. Som tex. militär byxorna todiefor. Dock vet inte jag om något från Gina får hänga i min garderob längre. Snygga kläder i all ära men kvaliteten blir jag alltid besviken på, dom går sönder, färgar av sig, tappar färgen, blir större osv osv. Listan kan bli lång och tycker Gina Tricots kvalitet försämrats regält.

Skola

Nuff said. Dagens outfitzzz. Polo tröja såndär, armband och blåa jeans från JC. Ska träffa Pontus sen idag också. Måste lägga mig tidigt, hatar att må illa för att jag är så trött.


NEW STUFF

DKNY BE DELICIOUS och Marin Blå Converse.
 
Fick de av världens finaste syster.
 

RmM ung08 2.0

http://www.youtube.com/watch?v=4lD820tC1jU&feature=plcp
 
Haha älska. Gick dock inte att lägga upp den genom HTML koder men här har ni länk.
 
 
 
 
 

Höstmode

Gabis topBiggy necklaceCity bracelet
3 saker jag vill ha från Bikbok
 
Shit, är as taggad på hösten och höst modet! Älskade förra årets höst/vintermode med massa färger, stickat osv. Jag vägrar iaf ha typ svart till hösten.. Usch vad tråkigt, glada färger som piggar upp när de börjar mörkna ska det vara! Ser ut att bli mycket militär och udda saker. Säger bara att de kommer bli otroligt: Hett och Coolt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q/A

Vart färgade du och hur mycket kostade det ? :)
 
Svar - 
Vi bokar hem en tjej som kommer hit med alla sina grejer och klipper oss :) hon har gjort mina naglar några gånger också. Vet inte vad de kostade, pappa betalar! 

Tjena tjena

Ligger i soffan just nu men ska strax sätta mig framför datan och svara på kommentarer osv. Haha varje år blir de samma grej med skåpen. Tur var att jag fick över såklart ;)


Outfit

Ska till skolan i 10 minuter på samtal så inget smink, bara satt upp håret i en toffs och så. Shit vilken träningsvärk jag har! Men ikväll kör vi igen fast vi ska springa först! As skönt att de är någon som styr min träning åt mig. Då känner man sig inte lika lat.


-

Kommit hem efter en grymt jobbig träning med Cougars. Men de kändes riktigt skönt att köra fys även om de var jobbigt då.. Ska snart sussa, här har ni min träningsoutfit iaf. Imorgon kommer kommer de lite mode så kika in ;)


Before I Die

 
Tidsinställt, är på träning!

MITT HÅR

Älskar det nu! Dock känns de ju såklart kort när man precis klippt sig. Haha sitter alltid med topparna när dom är taggiga mot läpparna. Vad tycker ni fina läsare om håreeet? 
 
 
Före ↑
Efter ↓
 
 

Facebook

Hehe är de bara jag som tar bort folk jag inte känner på deras födelsedagar? :$ 
Elakt kanske men mycket lättare än att rensa alla vänner eller göra en ny facebook. Sitter ju inte framför den så mycket endå. Brukar även ta bort folk som poppar upp på startsidan. Va söt man måste vart när man random addade allt och alla som yngre. Men de får man sota för nu haha.
 
PS: Vill ni läsare lägga till mig på fb? Jenny Holm heter jag där! Ni får skriva att ni är en bloggläsare i pm för accepterar inte folk jag inte känner. Har säkert 200 vänförfrågningar och de va inte alls länge sen dom vart rensade.
 
 
 

Norlie och KKV

Var ju på Norlie och KKV igår. Säger bara att Kim är perfektion! Han titta på mig och jag dooog! Här är iaf 2 suddiga bilder från när dom spelade :)


Nixta

Usch vilken dag, skulle åka och bada med klassen och de regnade ju såklart så satt bara där, åt sen speladf vi lite kubb haha. Nu är jag iaf hemma och ska tagga inför första träning med Cougars 12/13! Ska även ta kort på mitt hår osv


Dagens Planer

Träffa Pontus.
KLIPPA OCH FÄRGA HÅRET! (äntligen ska den fula gula färgen och de slitna bort.)
Norlie och KKV med några sköna brudar.
 
 

Skolstart

Ja visst, nu har dom flesta börjat skolan. Usch vad alla klagar! Visst är de otroligt jobbigt att börja vakna tidigt, alla börjar bli sjuka till hösten, läxor, lektioner, för korta luncher osv. Men ska bli så otroligt skönt med tex rutiner, ser alltid skolstarten som en nystart, man kan prova på all på nytt. Allt de man gjorde fel kan man göra rätt. För mig är de nu de gäller, 9:an, bra betyg osv. Jag är redan stressad men är endå taggad. De är ju nu jag har chansen att skapa hela min framtid.
 
 
Liten Jenny, vem kunde gissa att jag skulle bli den jag är idag.

Outfit/facelook


Första skoldagen

Första skoldagen avklarad, började med en stressad och jobbig morgon men de kändes bra sen när jag kom till skolan, nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla papper som vi fick. Fatta att jag går i nian nu haha.


Q/A

varför måste du vara hemma 10 varje kväll? :o
 

Svar -
Bara på vardagarna, men de va så att pappa jobbade och orkade inte sitta uppe och vänta på mig men de blev ju som de blev som tex. igår natt kom jag hem 2 och dom hade sagt "innan 4 iaf" så, så blev de med de :) 

-

Ligger i sängen och latar mig, idag gjorde jag och Pontus inget speciellt, typ åt glass och myste. Åt nyss middag och gissa om inte ös regnet kommer när vi sitter på altanen? Här är iaf jag just nu! 


Mina rädslor

Att typ gå in i en depression.
Att Pontus ska börja gymnasiet och vi kommer inte ha samma tid för varandra.
Att mina vänner hatar mig haha.
Att jag igentligen bara har min kusin jag kan berätta allt för.
 

Peace

Såhär ser jag ut nu ska jag äta middag sen blir de the voice med mina flickor.


Melonas

Vaknade nyss och äter Melon, hihi. Idag ska jag träna lite sen ikväll ska jag till the voice med. Isabell, Sara och Olivia kanske någon mer men man träffar ju massa man känner där :)


Hemkommen

Nyss hemkommen, ska värma lite pizza. Lol måste nog träna imorgon innan jag drar in. Får inte bli större igen hehe.


Peace

Slänger in 3 bilder på hur jag ser ut och strax drar jag in till ung. Icona Pop hihi yay!


Ego boost

Här är ett par bilder jag fotade innan jag skulle till Pontus för kanske någon vecka sen.
 

Snowblack


My hair

Mitt hår va alldeles slitet de är de ju förstås fortfarande men ska klippa och färga på måndag så de blir fräscht i topparna också. Men lånade iaf min systers hår inpackning och mitt hår är silkes lent nu (förutom i topparna)! På bilderna är mitt hår inte plattat därför de är små lockar i :)
 
Före
Efter
 
 

-

Sitter och äter hallon och väntar på Pontus, lol kanske ska klä på mig något annat än en gammal t-shirt från en förening jag inte ens går i. Annars då? Ikväll ska jag till ung med mina brudar, venne vilka hehe. Här är jag just nu, allmänt cool och sådär. Lol hatar mina beninga armar ser ju föfan vass ut hehe.
 

Q/A

Tjenare människor, tänkte ta och reda ut dehär med denhär bilden ↓
 
Det är INTE Sara Bäckström på bilden och hon har inte laddat upp den heller. De är mitt rum, mina favorit jeans, mina springbyxor, min damsugare Pontus tröja hänger tom där på första bilden. Jag tog den andra bilden igår. Sara har inget med bilden att göra. Synd att avundsjukans ka spridas direkt när någon lyckas..Tack för mig.

Q/A

vart har du köpt din mtv tröja? :)
 

Svar - 
OHIO heter affären och ligger typ vid Sergels torg. 99:- kostade den tror jag. PUSS
 
 

Godnatter

Ikväll har jag städat mitt rum, fotograferat lite nya grejer till er och tagit en låååång dusch med hår inpackning och har skrubbat och puttsat på mina fötter som är helt slut, värker as mycket. Och just nu ligger jag i min säng och smsar osv i mina mumin lakan. Livet är bra


I don't get it

Förstår inte varför man numera antingen måste vara fattig eller invandrare för att bo i den så kallade "orten". Jag bor i orten i en stor villa och jag är inte invandrare eller fattig.. 

Tv

Ligger och gråter, äter godis och kollar på tv. Lol jag gråter inte på riktigt men allergi medicinen är slut så de rinner från ögonen. Någon som vill gosa?


Marcelo Pena

Glömde säga att jag träffade Marcelo från BB på ung i måndags. Hihi


Outfit

Tröja - bikbok
Shorts - bikbok
Halsband - fått av Pontus hihi


Ego

Ska träffa Vladi, ska tvätta bort sminket och byta om nu, haha orkar inte va fin för vi ska inte göra något speciellt :) men här är några egopics jag tog nyss iaf!


Lol

Ska belöna mig själv med lite godis! Puss


Tjenareww

Såhär ser jag ut idag då. Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7901ddf2b34065000223.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7901ddf2b34065000223.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7901ddf2b34079000202.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7901ddf2b34079000202.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7926ddf2b34065000224.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_502b7926ddf2b34065000224.jpg" class="image">


Då kör vi igen

Igår va jag ju som sagt på ung både dag och kväll! De va riktigt kul även fast vissa killar är riktigt respektlösa. Tog en skön dusch när jag kom hem från Alex och nu sitter jag med mamma och pratar om igår och äter lunch. Men snart måste jag börja fixa mig för idag blir de samma sak. Puss


asdfghjkl

Ligger i Alexandras säng, var ju med Pontus idag och sedan åkte jag hit och åt min första måltid för dagen som Alex lagade till mig haha. Imorgon blir de ung08 med mina brudar! Asså man behöver inte stirra och viska om man ser mig som på grönan haha hälsa istället :D


Q/A

Heej, hur mycket väger du? för att du har en suuuper fin kropp.
 

Svar -
Tack, jag har faktiskt ingen aning. Väger mig inte för jag mår alltid dåligt över min vikt. Men jag är bara 1.60 så jag ser alltid tjock och kort ut.
 
 
 
 

Today

Inget speciellt händer idag, ska träffa Pontus lite senare. Så inget speciellt att uppdatera er med. Gammal bild


Ompysslad

Råka andas in för mycket aceton när jag tvättade bort nagellacket. Snurrade till när lukten vart för stark och nu snurrar hela huvudet haha. Tog en dusch, skrubba mig, tvättade håret fast jag inte behövde osv. Bara för att få känna mig lite ompysslad. Länge sen jag var de. Önska jag kunde få bli sjuk eller något så mamma skulle kunna göra soppa och köpa ben & jerrys till mig.. Bara jag får känna mig ompysslad för en gångs skull. Inte vilat på lovet, känns som jag räntat runt på lovet, hjälpt andra och endå inte hört av mig till alla som behöver hjälp. Men jag då? När får jag min hjälp? Aldrig. För jag vet inte ens varför jag är "deprimerad" längre. Deprimerad är ett starkt ord som många ungdomar lider av. De är bara en läkare som kan säga till någon att den lider av just deppression men jag kunde inte förklara hur de kändes annars. Puss på er läsare


Kul liv

 
Hatar mitt liv, inget riktigt händer. Åkte hem efter jag varit med Vendela och Alexandra vid 21. Orkade bara inte typ prata eller något mer och nu sitter jag och bölar i mitt rum och jag vet inte varför. Åt äcklig mat också, började bråka med mina föräldrar, förvånad? NEJ. Vill bara åka härifrån. Bo någon annanstans för ett tag. Ingen mer bloggning ikväll ska sitta hemma och deppa. 

DAGENS


Basorexia barn


PANNKAKOR

Jag och Alex är så jäkla grymma! Hihi vaknade vid 13 och gjorde pannkakor. Nu ligger vi och tittar på skräckis, puss.


Alux in tha house

 
Alexandra is in the house. Vi ska nog åka in på sommarkrysset bara för Olly Murs hihi. Lyssnat på han rätt mycket senaste dagarna så de passade ju att jag har en så fin vän som åker in med mig :) Men nu ska vi fixa oss! Puss

Dubbelmoral

Något jag hatar mest av allt. De är dubbelmoral, ni vet dendär personen som snackar skit om en person och fortsätter umgås med den? Ni vet dom där människorna som säger att du ska sluta göra något fast att dom gör de själv? Sånt där hatar jag. Dubbelmoral, kan inte alla bara tänka vad dom gör. ALLA, ALLA, ALLA. Usch va trött jag blir på allt. Puss på er
 

PANK

Om endå pengar växte på träd!
 
Oh vad jag hatar att inte ha några pengar! Alla hittar på massa kul men jag kan inte följa med för jag har inga pengar.. Jävla skit telefon som va tvungen att gå sönder. Ska sluta vara negativ men är så van vid att spendera hit och dit så de jobbigt att inte ha några pengar alls ;(

OUTFIT

Haha oh va skönt, väldans oversizad tröja, leggins och strumpor med hål för varje tå! Hihi as skönt


Q/A

Nu för att folk frågar så ställer vi allt till rätta här, JA båda jeansen jag köpte för några dagar sen är från Gina Tricot.
Dom blå för 499:- och dom gröna för 399:-
 
Ps: Ni kommenterar så fina saker om mig! De hjälper mig faktiskt massor, tack till er. Love u.
 
Kram 
 
 

HEJ JAG HAR TRÄNAT

Hejhej, körde mest ben fys men även lite mage och armar. Måste få tillbaka min gamla kropp! Tur att jag inte har några pengar till godis då haha. Nu väntar en uppfriskande dusch så får vi se när min kära pojkvän vill dyka upp :)
 

Frukost

Gjort världens godaste smoothie som jag dricker medans jag ser på project runway. Inspiration! Idag ska Pontus sova här, träffat han mycket på sistone men man måste väl passa på innan han börjar gymnasiet :(


Love

Love is actually a drug, at first you do it for fun, but as the time goes it gets serious. You think you're strong, that you would make it without him. But when you try to picture a life without him you stop and realise, this isn't just a funny game. You need him. You start to get scared and nobody understands. You start to wonder if you should regret it all. But you can't, because you need him, you love him.


Me gusta

Saker jag tycker om på smycken, kläder osv. Haha dom flesta av dom som känner mig vet väl dehär men men.
 
Jag ääälskar mustacher, ugglor, drömfångare och kors. Speciellt på smycken, kläder osv. Skulle vela ha en mustach kudde hihi. Mustacherna är självklart favoriten. 
 
goSupermodel - Ashley Tisdale108's profilTumblr
Photographies: Come, please. - Writer. - blog dostępny pod adresem thewriter.pinger.plamkvv -
 
 
 
 
 
 
 

Q/A

  • Det syns inte att du har gått upp eller nåt sånt, Du är ändå grymt fin, och din blogg är jätte bra! :) <3Snygga jeans förästen! Vart köpte du dina gröna? :) 
     
    Svar - 
     
    Tack så mycket! De känns bra att höra :) dom är från Gina Tricot.
     

Hola

Hade de jätte mysigt hemma hos Pontus. När jag kom hem hade mamma gjort as god mat, typ som vapianos pasta hihi. För tillfället är de lite krångel med datan men ska fixa de haha :) ikväll ska jag nog chilla hemma och så, är as trött.


skildnaden mellan uppblåst och självförtroende

Något jag tänkt på väldans länge är dehär med skildnaden mellan uppblåst och självförtroende. Självförtroende är när man kan stå upp för sig själv kunna känna sig nöjd eller snygg med sig själv. Att vara uppblåst de är att gå runt och säga eller skriva "oh vad snygg jag är" osv. Väldigt ofta. Det är faktiskt en stor skildnad. Hur tror ni folket runt om kring känner sig när man går runt och säger sådär? Du kommer bara sänka folket i din omgivning som redan har ett dåligt självförtroende. Om man håller dom där orden inom sig kommer 1. Folk tycka om dig mer. 2. Folk kunna lära sig av dig på ett bra sätt och kunna växa i sitt egna självförtroende. Jag de är okej att säga: Jag är nöjd med mig själv idag osv men allt kan gå till en överdrift. Uppmuntra varandra för de är bara så samhället som vi så ofta klagar på (fast vi själva skapat de) kan växa och bli bättre. Dehär är bara så jag känner och alla har en egen åsikt såklart. Ibland kan jag ha ett helt ok självförtroende och ibland sjunker de ner till ett litet sandkorn. 
 

Q/A

Vart har du köpt den där blusen eller vad man ska kalla det? Den är jätte fin på dig!
 

Svar - 
Tack så mycket! Den är faktiskt från Gina Tricot, kostade 249:-
Använt den 2 gånger men jag älskar den hihi. 
 
 
 

My new pants

Gröna för 399:- och dom andra för 499:- 
 
Riktigt nöjd med dom, sitter jätte bra + man får fin rumpa i dom. Dock är jag riktigt ledsen över att jag gått upp massa i vikt pga mina p-piller. 
 
 
 

Såhär ser jag ut

Såhär ser jag ut och nu ska jag åka och träffa Pontuuuus


Nails

Försökte göra lite rymd/tumblr/hipster inspirerade naglar. Vad tycks?


P-piller snack

Riktigt trött på en sak. Folk dömmer andra när dom berättar "jag äter p-piller" eller typ skriver ut de på bloggen. Vem fan bryr sig igentligen? De är väl jävligt bra att personen skyddar sig. Mycket bättre de än att bli gravid eller hur? Om personen vill skriva ut att den äter p-piller får den väl göra de. Och sen, om personen äter de och inte har pojkvän blir de ett jävla liv. Man kan väl ha en kk eller knulla vem fan man vill? Man kanske vill ha regelbundnare mens eller mindre mens? Oh seriöst, tänk innan ni pratar folkz. 
 
 
 

Breakfast!

Haha skriver alltid mina rubriker på engelska haha.. Sitter iaf och äter frukost.


My day

Som sagt åkte jag och träffa Alexandra efter jag vart med Vladana. Så kom Pontus och Alexander hem till mig och överraska oss. Så hängde vi med dom en stund och åkte runt osv. Kom hem vid 21 och fotade de jag köpte idag och de får ni imorn när jag ska vara hos Pontus hela kvällen sen sover jag där. Vi har nämligen 3 månader imorgon haha! Några random pics jag tog nyss i dom nya jeansen!
 

Känner för

Känner för en ny fräsch design med nya bilder till bloggen. Isåfall skulle jag vela fotografera lite till den och så. Man börjar ju tröttna på denna tråkiga? Vi får se hur de blir, tänkte bara börja planera lite. 
 

Yää

Åh hittade jeansen jag ville haa + hade de jätte trevligt med Vladana. Nu ska jag åka och träffa Alexandra en stund.


Duttiii

Oh va bra ni va på att besöka igår, lavi you. Jätte ful bild nu men försökte göra ett hjärta hehe.
 
 

Look of today

Ska shoppa med min fina Vladana. Såhär ser jag ut iaf! Ska bara ta på mig några fina smycken som piffar upp de hela. 
 
 
 

Q/A

Vet du om säsong två kommer av pll(Pretty little liars)För älskar serien!
 

Svar - Haha jaa! Dom har börjat sända säsong 3 redan :)

PLANS

 
Ska ta en powerwalk och svänga förbi solariumet. Orkar inte vara blek längre haha. Sen tänkte jag köra lite hopp fys, tagga cheer året 12/13!!!!!!!! Och btw haha, jag ska faktiskt börja fixa mig mer gör de aldrig nu förtiden.. Men de blir väl mer sen när skolan börjar, puss!
 
 

VILL HA

Skulle få nya jeans + skor så kikade in på Ginas hemsida och shit vilka fina jeans dom fått in! Här är några favoriter!
 
 
                                  499:-                                                                       399:-
 
Så tänkte jag köpa ett par svarta låga Converse! Snyggt och inte vitt som alla andra.

TIPS

Har ett jätte bra tips för en egen återfuktande hemmagjord ansiktsmask! De enda du behöver är,
 
  • 1 mogen Avokado
  • 2 matskedar Matolja
 

Sedan blandar man bara ihop de och voila.
 
PS: Alla ansiktsmasker, krämer osv passar inte alla hudtyper. 
 
 

HELGEN


Today

Ska åka och träffa Alexandra. Vi ska typ bada och så. Skulle igentligen åkt in till Nacka men som vanligt blir saker aldrig av. Tycker de är jätte tråkigt och mitt lov suger ännu mer när saker aldrig blir av.. För dehär lovet har sugit så jävla hårt. Ska iaf börja äta på denna äckliga lunch.


Kvällen

Drog ut och bada med Alex, Alex, Pontus och Anton. Fast bara jag och Pontus som doppa oss! Sedan åkte jag hem. Imorgon är planerna oklara. Ska iaf försöka kika på ett par converse och jeans i veckan! As trött så ska lägga mig. Här är djupa bilder på katter. 
 
 
 
10knotes:

Here’s a blog that’s totally worth following
10knotes:

Here’s a blog that’s totally worth following
 

Världens sämsta lov.

Först får jag sitta fängslad i Spanien 1 månad och sen måste jag va hemma 10 varje kväll. Seriöst vafan är dehär.. Vill ba att skolan ska börja så jag slipper dehär huset. Längtar till September då jag slipper bo här iaf för ett tag. Vill bara härifrån.
 
Behövde skriva av mig.

I wonder

I wonder if that bitch reads my blog. And if you do: 
 
612956-8-1343226113728_large
 

3 BRA SERIER

1. American Horror Story
Oh den är sååå bra. Man kissar typ på sig ibland för att man blir så rädd, händer nya saker hela tiden och jag kan rekomendera den STARKT. Den går inte riktigt att förklara.. 
 
 
2. Pretty Little Liars
Allison försvinner, de går ett år innan man hittar kroppen. Men vem var mördaren? Också en väldigt spännande serie jag inte kollat klart på än.. Även fast jag börja typ i höstas haha. Riktigt bra. 
 
3. Modern Family 
Riktigt rolig. Handlar om 1 släkt med 3 olika familjer. Älskar den!
 
 
 
 
 

Home!

Hemma, känns skönt! Dock lite trött efter helgen. Tog en skön dusch och nu sitter jag och tar de lugnt. Haha helt slut. Messar lite och planerar även kommande veckan. Ser ni att jag fått lite färg? :D


-

Känslan.. Kdkxxnlxlslld


Wet n' fun

Haha oh kunde ju inte åka ring efter båten för de va skit blåsigt och har mens, så jag rodde ut själv i den lilla ringen. As kul!


When you stop

Vi har precis lagt till i en mysig hamn. Idag åkte vi till dalarö och åt glass osv sen åkte vi runt och de va as härligt! Ska ha en båt när jag blir vuxen!


Yoo

Ligger i sängen just nu, suttit vid vattnet i båten hela morgonen. As mysig båt! Har dock mina kvinnliga grejer så kan inte bada eller åka ring :( men vi ska åka och spela mini golf osv nu. Puss


Rökning

Hejhej, fått massa frågor nu om jag röker och att jag är töntig för de osv. Nej jag röker inte och ingen annan på bilden heller. Jag tycker de försämrar bara huden, hälsan osv. Inte bra för någon som tränar så mycket som jag normalt gör. Och jag är väl inte så elak så att jag låter Pontus kyssa någon äcklig ;)


NEW DRESS

Fick denna ursnygga klänning av min syster, vad tycks?


Telefonlös!

Hejhej, vart telefonlös i ett dygn och känns drygt att sätta sig vid datan när vännerna/pojkvännen är här. Hämtade ut min telefon idag fast de skulle bara tagit en timma haha. Men nu är alex här och jag måste packa för i helgen ska jag ut med Emilia och Robbans båt. Så blir lite bloggning iaf men jag måste fasiken få njuta av solen hihi. Bilder från igår!


Brunch

Jag och Moa har sprungit lite ärenden på morgonen. Så nu gjorde vi oss en första klassig brunch med pannkakor, hallon, honung osv som vi ska äta när Alexandra kommer hit sedan ska vi till tullinge och träffa Zebbe och någon Albin haha :) puuuuss


Balkong mys!

Sitter med mina brudar och har lite balkongmys. Sen sover Moa hos mig. Pussisussi


RSS 2.0