SPANIEN

ALEXANDRA LINDÉN
VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKA, HELT KLART!

-

Gräset är inte grönare på andra sidan de är grönare där du vattnar de.



OEFDJMNOF

Min kusin kunde tyvärr inte följa med till Spanien eftersom de hänt lite grejer. Men snart kommer Alexandra hit och då åker vi till SPAAANIIEEEN! Fick även nyss ett sms där de stog att sista veckan i Juni kommer Pontus ner. När jag kommer hem från Spanien kommer jag få träffa massa människor och den här sommaren kommer bli så jäkla bäääst. OH ♥

8B blir till 9B

Älskade klass. Vet inte vart jag ska börja men ni alla är så himla fina. Nu tar vi nian med storm. 8B blir till 9B. ♥

JAG ÄLSKAR MITT LIV

Idag hade vi bara 30 min skola sedan köpte jag en avslutningsklänning (bättre bild kommer) med mina flickor. Åkte sedan och mötte Pontus och vi lagade mat och sedan kom en tjej som skulle göra mina naglar och jag har små mustacher på nu haha oh. På tårna gjorde vi bara rosa. Ska hålla upp till 7 veckor. Gellack och de är något jag verkligen kan rekomendera för idrottare som inte får ha långa naglar eller för folk som inte tycker om lösnaglar. Puss


SO TRUE


Melon

Sitter och äter melon och ska strax till skolan. Vi ska typ bara städa. Puss


Gosiii

Nu ska jag krypa ner till kojs. Godnatt snyggisar


Bilder från helgen

Här är några bilder från tjejmiddagen i helgen. Alla är tagna här
Födelsedagsbarnet, såfin!



OMG TROR JAG DÖR

Misstolkande barn serier ;)

<33333333333333333333333

image

Byta utseende?

Skulle vela byta utseende med Blake Lively helt klart! De är hon som spelar Serena i Gossip Girl och hon är ju bara såå perfekt. OH!

TEENAGER POSTS


Tisdag

Någon helg sedan!
Hejhej, vart i Hellasgården med klassen och de va så jäkla härligt och bara hänga även fast förra året va roligare. Efteråt åkte jag till Pontus och eftersom han är världens segaste människa fick jag sitta och vänta i 30 min innan han kom.. Trodde de va sista gången jag träffa honom på typ 1 månad (lol) men så va de inte så hehe. NU. Ska jag fixa lite roliga inlägg sen duschen!

Q/A

Fråga
Värför vill du nt äka till spanien för?

Svar
Till att börja med så ska jag vara borta 1 månad liksom och de är alldeles för lång tid att vara ifrån mina vänner och pojkvän. Plus så har jag tröttnat på att åka dit eftersom vi åker dit hela tiden. Men ser faktiskt fram emot första och andra veckan då jag kommer ha Alexandra och min kusin där. Några dagar skulle vi även till Gibraltar som är en del av England i Spanien. Så sånna saker ser jag fram emot men de är föööör lång tid..



Fråga

Jenny, ärligt talat du ska inte ha ett så dåligt självförtroende! Du är verkligen JÄTTE VACKER, SMAL, säkert SMART av dig också osv.. Du har säkert en hel bunt av killar efter dig också! Så snälla, bygg upg en bättre självbild av dig och ett mycket bättre självförtroende! Men jämfört med mig så har du ett mycket bättre självförtroende än mig. Jag vet att jag inte är så vacker av mig, jag tycker inte om något av min kropp, medans mina vänner säger att jag har en jätte fin kropp, jag kommer ALDRIG vara en killes första val, osv.. En gång frågade jag en killklasskamrat om jag var fin och då svarade han : ehm, ehm, ehm... Alla är fina på sitt sätt.. Alltså fick jag det bekräftat att jag är ful.. :)

Svar

Jag försöker bygga upp de och jag har massa fina människor runt om mig som bidrar till att de blir bättre varje dag. Jag har också fått höra att jag är ful, många gånger och hur snygg man än är så kommer någon säga de. Kan vara av avundsjuka osv. Men jag ska erkänna att de går i vågor och för någon dag sen va de på topp, men några mess kan ändra ens humör helt. Låt inte just dendär killen trycka ner dig. För du är vacker och de är jag övertygad om utan att veta vem du är så ser jag de på sättet du skriver. Om du kollar runt dig har du säkert också en hel drös med killar efter dig. PUSS

PS: Jag tycker de är lite kul att ni skriver sånt här nu men om jag hade skrivit att jag va snygg hela tiden hade ni kallat mig bitch osv. Am I right? ;)


VILL SOVA

Några helger sedan.
Svar på era kommentarer kommer upp imorgon när jag i Nacka med klassen. Haha jag blir inte arg om ni skriver namn men älskar att ni kommenterar. Keep it up. Vill sova men kära Linus är ju hemma hos oss och kollar på match.. Nybäddade sängen ser ju så välkomnande ut ;)

SPANIEN

Äntligen är min kamera tillbaka från lagning och herre.. Trodde inte jag hade gått ner så mycket i vikt men när jag ser dom där bilderna tänker jag bara på att jag ser så jävla konstig och blek ut haha! Här är iaf endel bilder som inte är mina lite mer "privata" mongo bilder ;)
Dehär är då våran pool haha
Brände ryggen..

7:an VS 8:an

VS
Oh mina tjejer ♥

Q/A

Fråga
Du ska veta att alla är inte så rika och lycklig lottad som du, tror du att man vill vara fattig och väljer det?!! Men fan vad lågt av den personen!

Svar
Lol. Vart skrev jag någonstans att man väljer att vara fattig? Vem sa att jag va rik? Jag får inga pengar om jag inte sköter de jag ska hemma så jag jobbar för dom. Ta reda på fakta innan du säger något. Och bara för man är fattig behöver man inte sno MITT smink som jag eller mamma jobbat ihop till och betalat.

RUN RUN RUN

Kanske skulle åkt till Ida men min mami är sur så stannar hemma istället. Så drar ut och springer + fys. Sen ska jag städa mitt rum och packa för på Torsdag lämnar jag Sverige för Spanien 1 månad. Lol gråter typ, vill inte åka. Ska iaf fota "träningsoutfit" innan jag springer eftersom jag har mina älskade rosa springbyxor på. ♥

Fransisco Lachowski

Oh herre min gud varfööör. Kan man bli gravid av att bara titta på honom? Han är perfekt.

DID YOU KNOW?


Q/A

Fråga
Hejhej,en fråga bara.Hur mycket väger du?Du har en otroligt fin kropp måste jag säga!Älskar den..

Svar
Oj tack, tycker själv inte om den och väger mig inte längre för vill inte stirra mig blind på en siffra jag kommer må dåligt över vad de än blir men skulle gissa på 46 eller 47 kg..




PUSS

All about you

Slutat skolan och är fett pissed för de är någon fitta som snott smink för 1000 av mig.. Jävla fattiga människor


Häj

Idag ska vi städa skåpen sen ska hela skolan mysa på rudan. Läste även på moas blogg att rudan och tungelsta skulle dit så då träffar man väl en hel del ;) såhär ser jag ut iaf!


Kom på min begravning

Godnatt


Jag älskar dig ♥

 

 


Rix fm

Uppvisningen gick väl helt ok. Efteråt drog jag iaf in till stan med Alexandra i mjukisar (aaah omg lol) sen träffa vi Alexander där så gick alla vi va med och leta efter Annica och Marcelo (lol jag såg dom haha) så jag och Alexander gick sen åkte vi hem. Nu ska jag duscha, puss :)


Frukost

Gjort en blåbär och banan smoothie som jag dricker nu såhär innan jag ska åka på uppvisning med laget. Puss


Girly things


Bus

Sitter på bussen hem efter en jätte rolig tjejmiddag hos Michelle. Tack för kvällen flixooor. As tagghad on tha life pöööözzz häääj så får ni en bild på mig och alex innan


Look of today

Inte världens bästa outfit bild men mitt hår hatar mig idag..


Now

Ska åka och köpa present med några flickor till michelle som jag ska på tjejmiddag hos ikväll! Jag just nu hihi :*


Bedtime

Ligger i sängen med mina snobben trosor, ikväll har jag varit hos alexander med folk. Trevligt vare iaf. Fina människor, vad hade jag gjort utan er? Godnatt på er lussisar.


-


Visste du att?

Jag ska göra bröstförstoring, inte för att jag vill se ut som kissie utan mer naturliga osv eftersom mina är typ obefintliga och jag hatar dom för dom får mig att se hemskare ut i vad jag än har på mig. Men duger de inte så behöver man inte kolla eller klaga.

Jag hatar avundsjuka fjortisar som inte låter sin pojkvän/flickvän andas och kväver varandra och hämnas på varandra för att han råkade kolla på någon annans röv. Man ba mogna eller dö han är med dig av en anledning. Kan även va så motsatt. If you get it.

Jag får alltid pengar av mina föräldrar sen klagar dom på att jag får för mycket pengar fast jag ber inte ens om de och min mormor bara öser pengar över mig och de gör mig rädd att hon ska dö..

Jag har världens finaste vänner och skulle inte klara mig utan dom.

Jag har cirka 4 garderober men använder typ tre och en halv.


Set fire to the rain

Djupt.

Longchamp

Oh vad jag vill ha en longchamp väska. SÅ JÄVLA SNYYYGGT. Någon av dessa modeller i svart, vitt eller mocka skulle jag döda för.

Handbag Le PliageHandbag Bi GaoHandbag Longchamp 4x4
Tote bag Le PliageBack pack Le PliageMessenger bag Boxford

Trött på mig själv

Jag kan sitta och bläddra igenom min facebook plötsligt kan de dyka upp en bild på en person jag av någon anledning kan känna mig hotad av på olika sätt. Personen kanske har bröst, rumpa, smal mage, smala ben eller liknande. Då kan jag sätta mig och typ gråta för jag vet att jag aldrig kommer få en fin kropp. Som är fin ENLIGT MIG. Och de är såhär jag tycker och skiter i om folk blir arga på mig nu och ba "hur tror du jag känner". Tänker inte sitta tyst och hålla allt inom mig för sist jag gjorde de slutade de inte bra, inte bra
alls.

The awkward moment

The awkward moment when you realise this dog tumbles better then you.

Fighting against gravity

SSC 2011
Bad mamma åka och köpa choklad till mig och nu sitter jag här i träningskläder utan smink och är allmänt taggad på livet! PUSS

We are the newborns


This/that

Godis/Choklad
Myskväll/Utekväll
IsChai/Chai
Bikini/Underkläder
Sol/Regn
Om ni kommer på några fler roliga såna här (eftersom jag suger) så skulle de va kul! :)

VÄDRET


Party mode

Fredag, party skalet är på, 1 månad med Ponti, sol, träning och aaaah va livet leker!


Blä


Well hello there

Väntar på min mongolid pojke Pontus. Jätte smexii after dusch


Sjukgymnast

Nu ska jag på sjukgymnast sen ska jag träffa Pontus. Lol hej sexi bild


Längst baaaak

Film på NO:n <3333333333


Anton

Alla borde känna en pojke som Anton.


Godnatt

Kvällen slutade inte bra asså. Fuck.


Överkänslig

Hahah åh jag kommer säkert gråta idag vet inte varför allt folk säger idag jag ba ne :( nej jag har inte mens. Puss


Vendelag

Nu ska jag försöka få tag i Vendela. Såhär ser jag ut dårå + min jeans jacka.


Hello world

Ligger i sängen ska kliva upp och äta frukost. Haha vaknade av att jag grät, wtf liksom!? Idag ska jag träffa Vendela och vi får se vad vi hittar på. Känns som söndag men på sätt och vis är de ju de.


GODNATT

Fina p:12oooor <3333wwwzzz

Underbar dag

Underbar dag, var med mina fina flickor i skolan och efteråt mötte Pontus mig och vi gick hem till mig åt glass och gick sedan en lång promenad. Vi satt i solen uppe på en gammal lada, jätte mysigt. Sedan gick vi hem till mig, åt middag med mina föräldrar och sedan mös vi bara enda tills nu då han åkte hem. Nu ska jag ta en dusch och sedan titta på American Horror Story! ;) här är någon bild från då vi satt vid ladan. Lol mongo par.


Q/A

Någon undrade vartifrån Vladana kommer, SERBIEN :) and here's the bitch live från skolan ;)


Skola

Nu kommer jag bli dödad av fiskmåsarna som försökt attackera mig och vladana i flera dagar men aah nu ska jag till skolan..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_205382460.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218890/images/2012/pic_205382463.jpg" class="image">


Krulltott

Ser ut som någon stereotypisk hästjej med flätorna. Ska smörja in mig och sedan krypa i sängs :) men omg nattlampan har gått sönder så får ha någon cp som är asläskig.. Lol lät typ såhär "titta vad gullig jag är" men är faktiskt skit rädd för mörker.. Godnatt nuttitussisar


Iloveu


Mikalinn är så duktig!

Mikalinn brukar alltid göra något kul med mitt hår och detta gjorde hon idag.


It's you

Förutom dedär om att inte vara attracted hihi.


Tjo läään

NU SKAAA JAAAAG BYTA OM OCH DRA TILL TRÄNINGEEEN :*


Måndag

Såhääär ser jag ut idag mitt hår vägrar typ sammarbeta med plattången..


Give me love

Med dessa bilder säger jag Godnatt. PS: Några dagar sedan.

Check list

Understruket är checkat och redan gjort.

Ätit Melon.
Varit med bästavännen och ätit subway.
Pluggat.
Druckit smoothie till middag.
Rengjort ansiktet ordentligt.
Pluggat.
Noppat ögonbrynen.
Duschat, skrubbat, osv.
Pluggat lite till.
Gå i säng tidigt. (lol, never gonna happen)





Franska

Lol, random pic från 2010
Nu ska jag sätta mig och plugga Franska. Fattar inte varför jag måste göra provet när betyget redan är satt.. Aja måste hänga med riktigt ordentligt i 9:an.

Forever Nesbian



Nina Nesbitt är min nya absoluta kärlek. Så jävla duktig + så är hon sååå snygg. Vill byta liv + garderob och allt med henne. Här är då dom tre favorit låtarna. 2 av dom är dock covers.



Skallbagge skimmer

image description
Något nytt jag blivit lite smått kär i är skallbagge skimmer. Kolla vad snyggt! Men de funkar bara på naglar och smycken enligt mig. Men riktigt hett iaf.

11 dagar kvaaaaar

11 dagar tills skolan slutar, 11 dagar kvar till frihet, 11 dagar kvar till Spanien med världens bästa vän. Men också 11 dagar tills då jag måste vara utan mina vänner och Pontus..

Alexandra lindén

Ska dra helt ofixad och möta bestie nu. Puss


Till dig

Till dig som sa att jag va en attention whore för att jag skrev att jag inte trivdes i bikini: jag gör inte de. De bara att acceptera. Jag ser faktiskt inget positivt i min kropp och de försöker jag ändra på. Men jag vill inte ha uppmärksamhet för min kropp jag vill ha uppmärksamhet för något mindre ytligt. Fuck you du förstörde min kväll ännu mer. De min blogg jag skriver väl vadfan jag vill. Nu avdramatiserar vi allt med en jordgubbe


00.09

Lol inte mina bleka ben
Ska krypa till kojs strax. Ska bara ta ett fotbad + fixa mina naglar. LOOOOL. Vart ingen film utan satt och redigerade min tumblr istället. Sjukt nöjd vart jag. PUSS

Let's go play in the water.

Tryck på play


The best love of all is yours

Tumblr_m3axqmbzqu1qbjt25o1_400_large
Tumblr_luzu8wz0ks1qzks4oo1_400_large
Tumblr_m50aw3nvki1rwfh17o1_400_large
7321624126_a0caac810d_large
Tumblr_m3flbaujzy1r3zquoo1_500_large

word


pretty or dying.

Facelook ↑
Hejhej. Vart på middag med massa brudar men jag frös och mådde dåligt så jag åkte hem. Myst med min syster som är på besök och nu ska jag ladda ner en film. The virgin suicides, lol nej jag har inget gemensamt med titeln men såg den på tumblr och alla bra filmer kommer från tumblr hihi. PUSS

Q/A

Fråga:
Hur håller du ditt ansikte så fräscht och fint? :D

Svar: Hmm.. Sover aldrig med smink, smörjer de i Aloe Vera Gel och fuktgivande 2 gånger om dagen alltså efter dusch och på morgonen. Har verkligen jätte torr hy så detta kanske inte funkar för alla ;)

PUSS!

All I know about us

Ligger just nu i Pontus säng och gör ingenting. Han står i duschen och öhm jag spelar något mw3 tror jag..


Dehär visste ni inte om mig

Jag kan bli en bitch om du förtjänar de.
I sommar kommer jag vara borta i Spanien 1 hel månad!
Jag älskar mina vänner.
De spelar ingen roll vad folk säger, jag trivs inte i bikini.
Jag hoppas jag och mina tjejor blir närmare varandra i nian.
Jag ska byta cheerleading lag nästa år.



Så true!


Baby she's over


jennyholm @ instagram

Senaste dagarna genom instagram!





Friday

En stund sedan
Idag var en rätt värdelös skoldag. Fick iaf B på min svenska redovisning så de va chill. Nu ska jag dra ut med Alexandra, Pontus och Anton. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske bio. Sen sover jag hos Pontus. PUSS
PS: Kameran är trasig men ni får bilder från Spanien så snart som möjligt!

Sorrrrääääy

Ja, de har varit rätt mycke i skolan sen jag kom från spanien och så men nu ska uppdateringen bli topp. Här får ni en trött osminkad tjej som ska springa till skolan.


RSS 2.0